Bed and Breakfast

Læs mere om vores Bed and Breakfast

Korttidsudlejning i hus

Huset er et 1½ plans hus og ligger på en skråning. Der er et værelse med en rigtig god sovesofa og et værelse med to gode enkeltsenge, der kan sættes sammen til en dobbeltseng.

Der er fælles badeværelse fra 2020, tv i værelse 1, gratis wifi, te kaffe, fælles terrasse med mulighed for at grille eller lave bål i bålfad. Der er naturligvis håndklæder og sengelinned. Huset ligger naturskønt, nærmeste nabo er en hundeskov. Der er en lille lavvandet sø og grunden afgrænses af Rind å. Her er fred og ro og meget naturskønt.

Jeg satser på korttidsudlejninger, fra en til syv dage.

Få en uforglemmelig oplevelse midt i naturen med B&B Fuglehuset

Jeg vil gerne byde dig velkommen og give dig en uforglemmelig oplevelse midt i naturen. Hvis du ønsker at booke dit ophold hos mig, er du velkommen til at kontakte mig på telefonnummeret (+45) 30 36 13 33 eller via e-mail på Anettenielsen17@gmail.com. Jeg står altid til rådighed for at besvare eventuelle spørgsmål, og vil hjælpe dig med alt, hvad du behøver for at få en behagelig og mindeværdig oplevelse hos mig.